Hello Spring!

Er komt een heerlijke tijd aan! Het weer zit nu nog niet zo mee, maar de zon komt er al af en toe tussendoor, de bloemetjes en de bijtjes zijn aan het groeien en de lammetjes staan in de wei. Het einde van de Corona crisis is in zicht wat betekent dat we in de zomer hopelijk voor een groot deel onze vrijheid terug hebben!

Goed moment dus om eens wat nieuwe lekkere koffie-recepten uit te proberen. En wel met de heerlijke plantaardige melksoorten van ALPRO; Soja, Oat, Coconut en Almond. De plantaardige dranken uit de lijn Alpro Barista for Professionals zijn ontwikkeld voor en door barista’s. Dit betekent dat ze makkelijk opschuimbaar zijn en goed matchen bij de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. Daarnaast zijn de producten ook nog ecologisch en sociaal duurzaam. Lees over de afkomst van alle ingrediĆ«nten op www.alpro.com .
De heerlijke Alpro recepten zijn te vinden op onze pagina Recepten.

About the author