Bewuste kwaliteitskoffie

Conscious Beans is het nieuwe koffielabel voor bewuste en eerlijke kwaliteitskoffie, bij jouw thuis. Deze 100% Arabica blend is in Nederland gebrand en goedgekeurd door de SCA (Specialty Coffee Association) met 83 punten. Vanaf 80 punten mag men zich Specialty coffee noemen.

Het koffielabel is ontstaan vanuit het moederbedrijf Babes Coffee, een specialty koffie cateraar op locatie. Het label is vernieuwd en verbeterd waarbij de kwaliteit en het maken van een bewuste keuze centraal staan. Want waarom zou je nog kiezen voor ‘normale’ koffiebonen die veel te donker gebrand zijn en niet zorgen voor een eerlijke verdeling in de prijs tijdens het productieproces?

…precies, dat wil je niet meer.

Daarom zorgt Conscious Beans voor een bewuste keuze. Je krijgt kwaliteitskoffie; verse bonen die niet te donker gebrand zijn waardoor ze een geweldige smaakbeleving hebben. Plus doordat het label een SCA keurmerk heeft wordt er voor ieder onderdeel in het proces van koffieboer tot aan koffiebrander een eerlijke prijs betaald. Hierdoor kunnen de ondernemers langer voorbestaan en behoudt je altijd een stabiele en unieke koffiesmaak.

Naast de koffiebonen vind je in de webshop ook een brievenbus pakket om cadeau te doen of om zelf te proberen. Houd de website en onze Social Media in de gaten voor meer nieuwe producten en toffe items!
Want kwaliteit is niet alleen goed voor je, maar ook erg leuk!