De liefde zit in de maand!

Februari is de maand van de liefde met op de 14e; Valentijnsdag. Een mooie dag om nogmaals duidelijk te maken aan je geliefde hoeveel je van hem of haar houdt. Of wellicht aan die ene persoon vertellen dat je hem of haar wel ziet zitten. Een maand waarbij je wordt geholpen om de eerste stap te zetten, een duwtje in de richting krijgt.

Aangezien dit op het moment niet op kantoor of bij je favoriete koffiebar kan, waarom dan niet thuis! Hoe dringt hij zijn koffie het liefst? Serveer haar Latte in een speciaal glas. Een hartje in de melk is makkelijker dan je denkt! Haal verse koffie in huis en ga aan de slag. Maak het speciaal!

Om te beginnen kunnen wij je helpen met een pakket; 500gram verse koffiebonen van Conscious Beans, aangevuld met twee schattige roze espresso kopjes en schoteltjes.

About the author